Zondag 19 augustus eindelijk weer opera op de Zeedijk
Dutch Opera Studio presenteert onder leiding van Wiebke Goetjes (artistiek leider) opera op de Zeedijk.

Tussen 13.30 en 16.30 klinken vanuit diverse ramen en vanaf kleine podia tussen de Prins Hendrikkade en de Stormsteeg bekende aria’s en duetten uit opera’s en operette’s: Carmen, Zauberflöte, La Boheme, LaTraviata, Die Lustige Witwe, Porgy and Bess, Hoffmann, Turandot, Tosca, Barbiere van Sevilla. En nog vele andere operaklassiekers. Dat wordt meezingen…

Twee piano’s worden over de Zeedijk steeds verplaatst tussen de 6 locaties waar gezongen wordt. Zangers en zangeressen moeten in hun gewaden van de ene naar de andere locatie. Logistiek nogal een opgave op de drukke Zeedijk. Ook hier zijn het weer vrijwilligers die e.e.a. mogelijk maken.
Maak het ze niet te moeilijk en maak ruimte a.u.b.

Om 16.00 uur in de Olofskapel een uitvoering van The Medium van Menotti

Er kunnen aardig wat mensen in de Olofskapel, maar vol is vol.