Vrienden van de muziek, spits je oren want het is alweer bijna zover; de derde donderdag van de maand is nabij en derhalve wordt het weer tijd voor de PopQuiz in Café ZILT.

Nu in haar viertiende jaar is deze quiz een begrip en wel één van legendarische proporties. Dit maal wordt de quiz samengesteld en gepresenteerd door M.C. Michael B. Aanstaande quiz staat in het teken van de nakende vakantie van uw teerbeminde quizmaster. Hij reist binnenkort af naar Canada; wellicht dat dit U een beetje op weg helpt.

Deelname aan de Café ZILT PopQuiz is gratis en toch zijn er ook fijne prijsjes te winnen. De sponsor van het prijzenpakket is brouwerij Uiltje uit Haarlem. Dat belooft wat !Komt allen want gezellig en leuk en doorspekt met veel flauwekul en bovendien is er veel heerlijk bier en ook whisky zo u wenst. Reserveren is niet mogelijk dus kom op tijd want vol is vol.