SeniorPride brengt tijdens Pride Amsterdam dit jaar een geheel eigen alfabet van LGBTIQ en vraagt aan elke letter wat Pride voor hen betekent en om dit in een lied te vertolken. Verder treedt op meidengroep BB Bootleg en meester entertainer en wereldster Sven Ratzke is de hoofdact. Het Bienvenue Festival verwelkomt de bezoekers van dit intieme grachtenconcert. Dj Ronnie Retro sluit de avond met dansklassiekers.

SeniorPride brings an entire own alphabet of LGBTIQ during Pride Amsterdam this year, asking for each letter what Pride means to them and to interpret it in a song. Furthermore, girl group BB Bootleg will perform and master entertainer and world star Sven Ratzke is the main act. The Bienvenue Festival welcomes the visitors of this intimate canal concert. Dj Ronnie Retro closes the evening with dance classics.

Artiesten voorprogramma/Artists pre-program: Merel Moistra, Alice Wessels & Ruth Dorka, dichter/poet Ditmar Bakker, Philippe Elan, Drag Queen Dora Royale, Coby van Dam en/and Ferry de Ruiter.

 

Presentatie/Presentation: Mario Magic

Dans/Dance: Raoulala & Dumas Dancers

 

Decor: Danny Ribbink

 

Donderdag 3 augustus 2017 – Thursday, August 3rd, 2017

18.00 – 23.00 uur/hours

Theater-restaurant Paleis van de Weemoed

Oudezijds Voorburgwal 15, 1012 EH, Amsterdam

Gratis entree – Free entrance