Het is zover. De laatste uitsmijter is gebakken. De laatste koffie geschonken. Lunchroom “Ton van Joep” bestaat niet meer. Ton en Joep hebben er een punt achter gezet. De lunchroom was een begrip op de Zeedijk en ver daar buiten. Het was niet zomaar een lunchroom maar een plek waar de buurtbewoners dagelijks een kop koffie kwamen drinken of te komen lunchen. Daar werden de laatste roddels (wel of niet waar) uitgewisseld. De bedoeling is dat Ton en Joep over een tijdje naar Frankrijk gaan verhuizen. Dat ze heel geliefd zijn op de Zeedijk blijkt wel uit de grote opkomst tijdens de afscheidsborrel die ze hebben gegeven op donderdag 7 juli. De lunchroom bestaat dus niet meer en dat is een groot verlies voor de Zeedijk. Wel hebben Ton en Joep te kennen geven dat ze nog regelmatig in de buurt komen om een drankje te komen drinken. We zijn dus (gelukkig) nog niet van ze af. Het ga jullie goed.